گزارش ADR در کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو

۲۹ فروردین ۱۳۹۶

گزارش ADR در کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو |, , , ,

کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستان روز دوشنبه ۲۸ فروردین ماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو تشکیل شد.
ابتدای کمیته مصوبات جلسه قبلی پیگیری شد.
سپس گزارش عملکرد مدیریت دارویی در خصوص پرونده های اورژانس، دارو ها و تجهیزات خارج از فرمولاری بیمارستان، روند بررسی داروهای پروتکلی، نحوه نگهداری داروها و … در بخش ها مطرح شد.
در ادامه جلسه، بروز رسانی لیست داروهای مشابه و بازنگری لیست داروهای حیاتی و آنتی دوت های بخش جراحی مطرح شد.
همچنین در کمیته دارو و درمان موارد مرتبط با گزارشات ADR بررسی شد.
در این کمیته در خصوص داروی Heallagen تصمیم گیری شد و مقررشد مقالات مربوطه ارائه شود.
در پایان جلسه استفاده از روش PEG و PEJ به جای روش تغذیه ای گاستروستومی در ICU، ارجاع مشاوره تغذیه در شرایط کاشکسی و پس از مدت طولانی بستری بیمار مطرح شد.
کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر بهنوش، مسئول فنی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، دکتر حبیب بیگی، مسئول فنی داروخانه، دکتر صفی زاده، متخصص داروسازی بالینی، غفاری و آزادی، کارشناسان تجهیزات پزشکی، نجاری، کارشناس بهبود کیفیت، مهری، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی و محسن آبادی، کارشناس تغذیه روز دوشنبه ۲۸ فروردین ماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو تشکیل شد.