کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو، روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
ابتدای جلسه مصوبات جلسه قبل، برگزاری مراسم روز جهانی بهداشت دست، گزارش رعایت بهداشت دست، انعقاد قرارداد با یکی از شرکت‌های سم‌پاشی مورد تائید معاونت، گزارش چک‌لیست تهویه برای اتاق عمل و بخش‌های ویژه و … پیگیری شد.
سپس ابلاغ دستورالعمل های جدید واحد کنترل عفونت و …مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
در ادامه کمیته، گزارش بازدید اتاق عمل و نکات مربوطه، گزارش فصلی از تفکیک پسماند بخش ها ارائه شد.
جلسه با ارائه گزارشی از نتایج آزمایش‌های آب بیمارستان و شاخص‌های رختشوی‌خانه به پایان رسید.
کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو با حضور رئیس، معاون آموزشی، مشاور درمان، مترون، سوپروایزر کنترل عفونت، کارشناس بهداشت محیط، سرپرستاران بخش‌های ICUB ICUB و ICUC و اتاق عمل، مدیر آزمایشگاه، مسئول خدمات، CSSD و لنژری، کارشناس بهبود کیفیت و سایر اعضای کمیته روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.