کمیته کادر پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶

کمیته کادر پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته کادر پزشکی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر حاجی محمودی، معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر غلامی، سرپرست داروخانه‌های بیمارستان‌ها، دکتر حبیب بیگی، مدیر داروخانه بیمارستان بهارلو و دکتر کارگر، مسول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو تشکیل شد.

این کمیته با هدف بررسی فارماکویژلانس، اهمیت و ضرورت اجرای آن به دلیل ارزیابی کیفیت دارو، پیگیری سلامت دارو و … تشکیل شد. سپس در خصوص سیستم گزارش دهی عوارض دارو، فرم‌های مخصوص ثبت گزارش عوارض دارو و همچنین ثبت اینترنتی، مسائل قانونی و … توسط معاونت دارو و غذای دانشگاه توضیح داده شد.

در این کمیته دکتر موسوی موحد، رئیس، دکتر عارفی، معاون آموزشی و دبیر کمیته، معصومی، مدیر، دکتر علیزاده، مسئول فنی، قاضی، مترون، رؤسای بخش‌ها و مدیر گروه‌های بیهوشی، عفونی، زنان، جراحی، قلب، اطفال، طب اورژانس، مسمومین،ICU، CCU، اورژانس حضور داشتند.