کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

getnewsimage.ashx

کمیته دارو درمان و تجهیزات پزشکی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی – تغذیه و کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات پزشکی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، دکتر حبیب بیگی، مسئول فنی داروخانه، عمرانی، رئیس اموراداری و دیگر اعضای کمیته روز دو‌شنبه یکم آبان ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته گزارش اثربخشی داروی هیلاژن برروی زخم بستر، گزارش راندهای بیمارستان و گزارش جلسه تلفیق دارویی توسط اعضای کمیته ارائه شد. در ادامه مصوبات کمیته قبل پیگیری شد و در پایان درخواست دارویی متخصص عفونی بیمارستان و درخواست های خرید بخش های اتاق عمل، ICU و آندوسکوپی بررسی شد.