کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۸ مرداد ۱۳۹۶

کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار بیمارستان بهارلو روز ‌شنبه هفتم مردادماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل: تصویب برنامه کاری و زمان‌بندی بازدید از بخش‌ها و واحدهای پرخطر سال ۱۳۹۶ و … پیگیری شد.
سپس انجام معاینات ادواری برای کلیه کارکنان (خدمات، پرستاران، کمک بهیاران، تأسیسات،CSR ولنژری) مطرح و بیماری‌های شغلی و مشکلات اسکلتی عضلانی کارکنان در بخش‌های مختلف بررسی و اقدامات لازم مصوب شد.
اقدامات لازم در واحد لنژری مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
در ادامه بررسی تهویه بخش‌ها مطرح شد.
در این کمیته آموزش انبارش ایمن مواد شیمیایی به کارکنان بخش مربوطه، تهیه پوستر و پمفلت و …تصویب شد.
در پایان نتایج ارزیابی روشنایی بررسی و تصمیم‌گیری شد.
کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار بیمارستان بهارلو با حضور معصومی، مدیر بیمارستان، عمرانی، مسئول بهبود کیفیت و رئیس امور اداری، سلطانی، مسئول دفتر سلامت شغلی، رضایی، سوپروایزر، حمیدی، کارشناس بهبود کیفیت، محسنی، کارشناس بهداشت محیط، فرجی، کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، عباسی، کارشناس بهداشت حرفه‌ای هفتم مردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.