کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۷ تیر ۱۳۹۶

کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه چهارم تیرماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری و سپس نتایج طرح صیانت از حقوق شهروندی سال ۹۵ مطرح شد که از ۸۰ به ۸۴% افزایش یافته است و هدف سال آینده بالای ۹۰% در نظر گرفته شد.
در ادامه، در خصوص دستورالعمل امنیت و انتظامات در حوادث غیرمترقبه تروریستی و شبه تروریستی، اقدامات لازم مصوب شد.
سپس در خصوص حق مقیمی های اورژانس متخصصین طب اورژانس و مقیمی متخصصین جراحی عمومی مقرر شد با معاونت درمان مکاتبه شود.
در این جلسه گزارش تجمیعی معاونت درمان (اتاق عمل) فروردین ۱۳۹۶ مطرح و مقرر شد: تشویقی برای ثانی در نظر گرفته شود، درب های اتاق عمل تعویض شود و …
در خصوص بازدید و ارزیابی کشوری اعتباربخشی آموزشی بیمارستان، مقرر شد، اطلاع رسانی اعضای هیات علمی و همه افرادی که کار آموزشی می کنند، صورت گیرد.
همچنین با توجه به کسورات ایجاد شده توسط پزشکان، موضوع بررسی و مقرر شد کارانه هر پزشکی که کسور ایجاد کرده، کاهش یابد.
در پایان مقرر شد نامه درخواست تامین نیرو با توجه به کمبود کارکنان اتاق عمل و … به دانشگاه ارسال شود.
کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت چهارم تیرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.