کمیته تیم مدیریت اجرایی ۵ آذر در بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته تیم مدیریت اجرایی ۵ آذر در بیمارستان بهارلو برگزار شد |

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۵ آذر ماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل: خریداری برونکوسکوپ Rigid، تأمین متخصص رادیولوژی، تشکیل گروه‌های تخصصی پزشکی، فراخوان برای جذب پزشکان NICU و … پیگیری شد.
سپس در خصوص اقدامات لازم برای راه اندازی NICU بحث شد.
در ادامه در خصوص آزمایشگاه سم شناسی و نظارت و کارشناس سم شناسی آزمایشگاه بحث شد.
در پایان درخواست انتقال دائم یکی از متخصصین ارولوژی به بیمارستان بهارلو مطرح و تصمیم‌گیری شد.
کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، روز یکشنبه ۵ آذرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.