کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

Group_Meeting

کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۲۳ مهرماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد.
سپس تأسیس خیریه بیمارستانی در واحدهای تابعه دانشگاه، اختصاص و تجهیز اتاق درمانگاه جهت آموزش بالینی فراگیران، اعلام نظر در خصوص ضرورت حضور متخصصین پزشکی قانونی در بیمارستان‌ها و … مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، روز یکشنبه ۲۳ مهرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.