کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

img11450171

۱۵ مرداد ۱۳۹۶

کمیته تیم مدیریت اجرایی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۱۵ مرداد ماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.

در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل: شاخصهای عملکردی و فرایندی بیمارستان، حضور پزشک متخصص بیهوشی طبق خط مشی و … پیگیری شد.

سپس اعمال بررسي دقيق امور واگذاري و برون سپاري توسط هيات اجرائي بيمارستان قبل از ارسال جهت طرح در كارگروه بیمارستان مطرح شد.

در ادامه در خصوص توزيع درآمد اختصاصي دانشگاه و … بحث شد.

در پایان درخواست همکاری فوق تخصص گوارش اطفال مطرح و تصمیم گیری شد.

کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت ۱۵ مردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.