کمیته تیم مدیریت اجرایی ۱۷ دی ماه در بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته تیم مدیریت اجرایی ۱۷ دی ماه در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: در کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو، در خصوص شرح وظایف ناظرین فنی بیمارستان بحث شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۱۷ دی‌ماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.

در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد از جمله: در رابطه با راه اندازی نوبت دهی اینترنتی مقرر شد زیرساخت ها بررسی شده و برای هر پزشک جداگانه تعریف و اطلاع رسانی انجام شود و در صورت استقبال مراجعین، درصدی از نوبت دهی به صورت اینترنتی انجام شود.

همچنین جذب روانپزشک با شرط ویزیت روزهای تعطیل، تدوین پروتکل بیمارانی که در درمانگاه دچار ارست می شوند و … پیگیری شد.

سپس در خصوص ابلاغ شرح وظایف ناظرین فنی بیمارستان بحث شد.

در ادامه پروسیجرهای ICU بررسی شد.

در پایان ایجاد مراکز حمایتی جهت معلولان و جانبازان مطرح شد.

کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون روز یکشنبه ۱۷ دی‌ماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.