کمیته بهبودکیفیت در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

کمیته بهبودکیفیت در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته بهبودکیفیت بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا سیاستهای آموزشی واحدهای پرستاری، پشتیبانی و پزشکان در سال ۹۶ تصویب شد.
سپس تقدیر از بیمارستانهای موفق در ثبت موربیدیتی مادران اردیبهشت ۹۶ مطرح و در ادامه
شاخص های فرایندی و عملکردی سه ماهه آخر سال ۹۵ بررسی شد.
از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه: کسورات برگه های بیمه آزمایشگاه های بیمارستانی، تامین نیروی پزشک عمومی، گزارش پاویون پزشکان و کلینیک بهار، درخواست همکاری نورولوژیست و … بود.
کمیته بهبود کیفیت بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.