کمیته بهبودکیفیت در بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته بهبودکیفیت در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته بهبودکیفیت بیمارستان بهارلو روز ‌یکشنبه ۲۱ خردادماه سال ۹۶ در بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد، سپس درخصوص جذب پزشک جدید بحث شد.
در ادامه، در خصوص حراست بیمارستان بحث و اقدامات لازم مصوب شد.
همچنین مقرر شد کمبود نیروی انسانی حفاظت فیزیکی و درخواست نیرو به دانشگاه اعلام و آموزش کارکنان مربوطه پیگیری شود.
در پایان طراحی بهینه ورودی‌ها و زمان‌بندی تردد مطرح و مقرر شد در جلسه‌ای مجزا موضوع بررسی شود.
کمیته بهبود کیفیت بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، قاضی، مترون و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، ۲۱ خردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.