کمیته برنامه‌ریزی آموزشی در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۱۶ مرداد ۱۳۹۶

کمیته برنامه‌ریزی آموزشی در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، بیمارستان کمیته برنامه‌ریزی آموزشی بیمارستان بهارلو روز چهارشنبه ۱۱ مردادماه سال جاری در دفتر معاونت آموزشی و پژوهشی بیمارستان بهارلو برگزار شد.
در این کمیته برنامه‌ریزی جهت مدون کردن ارزیابی، بازخورد و پایش آموزش بیمارستان بهارلو در تمامی مقاطع و برنامه‌ریزی گروه داخلی برای دانشجویان خارجی تصویب شد.
در ادامه در خصوص تشکیل کمیته ارزشیابی اعضای هیئت‌علمی جهت پایش و آموزش و … بحث شد.
کمیته برنامه‌ریزی آموزشی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر عارفی، معاون آموزشی و پژوهشی، دکتر فرناز اعتصام، مسئول EDO، دکتر رامین رفیعی لتیانی، هیئت‌علمی داخلی، دکتر بنفشه آل محمد، هیئت‌علمی کلینیک اختلالات خواب، دکتر نگار سجادیان، هیئت‌علمی نوزادان، دکتر طیبه خمسی، مسئول سایت و رابط پردیس بین‌الملل، دکتر علیرضا رضایی کنونی، مدیر آموزش، نژاد ایران، دبیر کمیته و کارشناس ارشد EDO روز چهارشنبه ۱۱ مردادماه سال جاری در دفتر معاونت آموزشی و پژوهشی بیمارستان بهارلو برگزار شد.