۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

کمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته ایمنی مادر و نوزاد بیمارستان بهارلو، روز ‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، با پیگیری مصوبات جلسه قبل شروع شد.
ابتدا پروتکل انجام زایمان بی‌درد اپیدورال و اسپاینال توسط دکتر موحدی، مدیر گروه زنان ارائه شد.
سپس افزایش آمار عمل‌های جراحی زنان و اختصاص اتاقی دیگر و افزایش روزهای اتاق عمل جهت اعمال جراحی زایمان و بخصوص جراحی زنان در این کمیته مطرح شد.
در ادامه کمیته، بررسی علل ده‌گانه مرگ‌ومیر مادر مطرح و مقرر شد، راهکارهای پیشنهادی به معاونت درمان ارسال شود.
سپس اعضاء Critical care جهت مادر پرخطر مشخص و مقرر شد ابلاغ اعضای مربوطه زده شود.
همچنین مقرر شد دستگاه مانیتورینگ قلب جنین در بلوک زایمان سانترال شود.
گزارش مصوبات جلسه بررسی میزان سزارین مراکز درمانی استان تهران در این کمیته ارائه شد.
در ادامه، کارنامه عملکرد پزشکان متخصص زنان در خصوص سزارین نخست زا ارائه شد و وضعیت فرجام نوزادی (تروماهای زایمانی و آسفیکسی) در کمیته‌های بیمارستانی و ارسال آمار مربوطه به معاونت مطرح و مقرر شد آمار مربوطه تحلیل شود.
کمبود کارکنان بخش جراحی زنان، تکمیل فرم مشاهده شیردهی در بخش‌های مربوطه، نیازهای
تجهیزات اتاق زایمان، بخش جراحی زنان، اتاق عمل، بخش نوزادان و اتاق مادران از دیگر موارد مطروحه در کمیته بود.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر موحدی، رئیس گروه زنان، دکتر افضلیان، متخصص نوزادان، دکتر قلندر پور، متخصص زنان، قاضی، مترون، سهل‌آبادی، سرپرستار بخش لیبر، جوهری، سرپرستار بخش جراحی زنان، هاشمی، سرپرستار بخش نوزادان، فرجی، کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، رحیمی، مامای مسئول شیردهی و نجاری، کارشناس بهبود کیفیت، محسن‌آبادی، کارشناس تغذیه، نصیری، سوپروایزرآموزش و پژوهش و طهماسبی، مسئول تجهیزات پزشکی روز ‌چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.