برگزاری کمیته اورژانس

برگزاری کمیته اورژانس |, , , , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو روز شنبه ۲۲ آبان ماه سال ۹۵ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد، سپس ارجاع بیماران توسط متخصصین جهت بستری و کمبود تخت، تأکید بر ویزیت به‌موقع بیماران بخش توسط متخصصین در روزهای تعطیل و کاهش مدت اقامت بیماران در اورژانس ، تعیین تکلیف بیماران بخش‌های بستری با ماندگاری بالا به‌منظور کاهش مدت‌زمان اقامت بیماران اورژانس ،بررسی جواب آزمایش تروپونین در کمیته اورژانس مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
در این کمیته، فهرست خدمات موردنیاز شبانه‌روزی واحدهای پاراکلینیک مطابق با سنجه اعتباربخشی نسل سوم تصویب شد.
كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومي، مدير، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتربهنوش، مسئول فنی بیمارستان، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشك Bed manager، دکتر عزیزی متخصصین طب اورژانس، دکتر محسنی، متخصص قلب و عروق، کاکاوند، سوپروایزر دفتر پرستاری، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، موسوی، سرپرستار اورژانس، احسانی، مسئول پذیرش، پناهی، مسئول واحد ترخیص، روشن، مسئول حفاظت فیزیکی، نجاری، کارشناس بهبود کیفیت و آقایی، مدیر آزمایشگاه روز ‌شنبه ۲۲ آبان سال ۹۵ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.