کمیته اخلاق در بیمارستان بهارلو برگزار شد

وب سایت رسمی بیمارستان بهارلو

۲۱ مرداد ۱۳۹۶

کمیته اخلاق در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو روز ‌شنبه ۲۱ مردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.

ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و گزارش‌های مربوطه ارائه شد.

سپس نحوه تعامل کارکنان با یکدیگر مطرح شد و دکتر موسوی در خصوص ارتقاء برنامه‌های رفاهی، فرهنگی، تفریحی و … تأکید و مقرر شد برنامه عملیاتی مربوطه تدوین و بررسی شود.

مقرر شد از کارکنانی که طی دو سال اخیر ازدواج‌کرده‌اند تقدیر شود.

در ادامه کمیته شکایات تیرماه مطرح و نکات لازم مطرح شد.

در این جلسه تقدیرهای صورت گرفته در تیرماه از کارکنان مطرح و در خصوص تقدیر از طرف مسئولین تصمیم‌گیری شد.

سپس گزارش پایش منشور حقوق بیمار به تفکیک بخش‌ها و اقدامات لازم در خصوص افزایش رضایت‌مندی، بهبود فرایند و تسریع پاسخگویی مطرح شد.

از دیگر موارد مطرح‌شده مناسبت‌های ماه شهریور (روز پزشک، روز کارمند، اعیاد قربان و غدیر و …) بود، مقرر شد برنامه‌ریزی و اقدامات لازم صورت گیرد.

در پایان کمیته در خصوص ماه ذی‌القعده، اعمال مربوطه و …نحوه پوشش و حجاب و فرهنگ سازی، تهیه پمفلت و …بحث شد.

کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، علیجانی، مسئول رسیدگی به شکایات، عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، مهری، دبیر کمیته، حمیدی، کارشناس بهبود کیفیت و جفائی، مسئول روابط عمومی بیمارستان بهارلو روز ‌شنبه ۲۱ مردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.