کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر بهنوش، مسئول فنی بیمارستان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، علیجانی، مسئول رسیدگی به شکایات، مهری، دبیر کمیته، فرجی، کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار و جفائی، مدیر روابط عمومی و امور رفاهی بیمارستان بهارلو روز ‌شنبه ششم خردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و گزارش‌های مربوطه ارائه شد.
سپس در خصوص تشویق کارکنان بحث و اقدامات لازم از جمله تشویق کتبی با درج در پرونده، ارائه کارت هدیه، درج در سایت بیمارستان و دانشگاه و …مصوب شد.
سپس گزارش شکایات ماه گذشته به تفکیک بخش و علت مطرح و بررسی شد.
در پایان در خصوص مناسبت های ماه رمضان میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام)، محفل انس با قرآن، شهادت امام علی (علیه السلام)، مراسم افطاری کارکنان و …اقدامات مربوطه از جمله، برگزاری جلسه تفسیر قرآن، جشن ختم قرآن، عیادت از بیماران، بیان احکام شرعی و … بحث و تصمیم گیری شد.