کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد

کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو روز چهار‌شنبه ۲۹ آذرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.

ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل: برگزاری کلاس های مهارت های ارتباطی و کنترل خشم جهت پرسنل نگهبانی، تقدیرهای صورت گرفته از پرسنل، فرایند کدهای اخلاقی، مناسبت های ماه محرم و صفر پیگیری و گزارش‌های مربوطه ارائه شد.

سپس شکایات مهر و آبان، تقدیرهای صورت گرفته مهر و آبان مطرح شد.

در این جلسه طرح سلامت معنوی ویژه سرپرستاران، پرستاران و بهیاران توضیح داده شد و مقرر شد دکتر قربانی به عنوان مدرس به دانشگاه معرفی و مجوزهای مربوطه اخذ شود.

سپس گزارش پایش منشور حقوق بیمار در فصل پاییز به تفکیک بخش‌ها و اقدامات لازم در خصوص افزایش رضایت‌مندی، بهبود فرایند و تسریع پاسخگویی مطرح شد.

از دیگر موارد مطرح‌شده تدوین کدهای اخلاقی بیمارستان بود، مقرر شد اقدامات لازم در این راستا صورت گیرد.

در پایان کمیته، اخلاق حرفه ای توضیح داده شد.

کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، مهری، دبیر کمیته، حمیدی، کارشناس بهبود کیفیت و دکتر نمازی، دکترای اخلاق روز چهار‌شنبه ۲۹ آذرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.