کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد

3d people in a round table having a meeting.

۸ تیر ۱۳۹۶

کمیته اخلاق بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو روز ‌چهارشنبه هفتم تیرماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
ابتدای جلسه، به واقعه هفتم تیر اشاره، سپس مصوبات جلسه قبل پیگیری و گزارش‌های مربوطه ارائه شد.
سپس  با توجه به صیانت از حقوق شهروندی، مقرر شد کارکنان بیمارستان بر اساس نوع شغل و نوع مراجعین، گروه‌بندی‌شده و برنامه‌ریزی در خصوص آموزش‌های اخلاق حرفه‌ای و تعهد حرفه‌ای انجام گیرد.
در این کمیته گزارش تقدیرهای انجام‌شده در یک ماه گذشته، ارائه و مقرر شد: به مدیر داخلی فیزیوتراپی در خصوص تقدیر از کارکنان فیزیوتراپی اطلاع‌رسانی شود، از منیژه رحیمی، کارشناس آموزش شیردهی به‌صورت کتبی، با درج در پرونده تقدیر و در سایت بیمارستان و دانشگاه نیز درج شود، همچنین از دکتر آرمیده، متخصص طب اورژانس به‌صورت شفاهی تقدیر شود.
در این کمیته، مقرر شد: چنانچه سه بار مراجعین، مسئولین و … از یک فرد تقدیر کنند، تقدیر از کارکنان مربوطه به‌صورت کتبی در پرونده فرد درج شود.
در ادامه جلسه، گزارش شکایات صورت گرفته در یک ماه گذشته ارائه و اقدامات اصلاحی و برنامه‌های بهبود کیفیت شامل: توسعه درمانگاه،اصلاح شرایط تلفنخانه مرکزی با خرید دستگاه جدید ارتباطی و ضبط مکالمات ،نظارت مسئول درمانگاه و نگهبانی بر نوبت‌دهی حضوری درمانگاه به‌صورت گروه‌های چهارنفره جهت رعایت حقوق بیماران، نصب ترمز برای پله‌های آزمایشگاه و … مصوب شد.
سپس گزارش میزان رضایتمندی بیماران بستری در فصل بهار ارائه و مقرر شد نمودار مقایسه‌ای رضایتمندی بیماران برای سرپرستار هر بخش ارسال شود.
در پایان جلسه مقر رشد با همکاری دکتر نمازی، عضو هیئت‌علمی اخلاق پزشکی، منشور اخلاقی بیمارستان نوشته شود.
کمیته اخلاق و امور فرهنگی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر نمازی، عضو هیئت‌علمی اخلاق پزشکی، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، قاضی، مترون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بیمارستان، دکتر قربانی، مسئول فرهنگی، علیجانی، مسئول رسیدگی به شکایات،عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، دکتر اعتصام، روان‌پزشک، مهری، دبیر کمیته، کاکاوند، پرستار خوشامدگویی و جفائی، مسئول روابط عمومی بیمارستان بهارلو روز ‌چهارشنبه هفتم خردادماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.