کارگاه سخنرانی تعاملی سخنرانی مؤثر ۲۹ آذر ماه در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۲ دی ۱۳۹۶

کارگاه سخنرانی تعاملی سخنرانی مؤثر ۲۹ آذر ماه در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کارگاه سخنرانی تعاملی و سخنرانی مؤثر با امتیاز توانمندسازی و با معرفی تکنیک‌های تعاملی کردن سخنرانی، کار گروهی با موضوع بازسازی یک سخنرانی بر اساس یکی از روش‌های تعاملی کردن و ارائه گزارش کار، ارائه سخنرانی گروه‌ها به روش تعاملی مشاهده همتایان و ارائه بازخورد روز چهارشنبه ۲۹ آذر ماه سال جاری در سالن کنفرانس بیمارستان بهارلو برگزار شد.
این کارگاه با سخنرانی دکتر مریم علیزاده، هیئت‌علمی گروه آموزش پزشکی و با حضور جمعی از اعضای هیئت‌علمی و پزشکان بیمارستان بهارلو برگزار شد.
لازم به ذکر است، بخش اول این کارگاه روز سه‌شنبه ۲۱ آذر ماه سال جاری با سخنرانی دکتر محمد شریعتی، هیئت‌علمی گروه پزشکی اجتماعی برگزار شده بود.