پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو به مناسبت روز پرستار

پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو به مناسبت روز پرستار |, ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، دکتر سید مجید موسوی موحد، رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب (سلام الله علیها) و گرامیداشت مقام پرستار پیام تبریکی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

سالروز ولادت بزرگ پرستار کربلا، اسوه جاودان صبر، آیه روشن ایمان، سومین فرزند ارجمند خاندان وحی و رسالت، حضرت زینب کبری (سلام الله علیها)، که به حق به نام روز پرستار، نامگذاری شده است، منشا خیر و برکات فراوان برای عموم شیعیان و بالاخص جامعه شریف پرستاری است.

اینجانب با تبریک روز پرستار و ارج نهادن به خدمات جامعه پرستاری از ایزد منان دوام توفیقات شما زحمت کشان عرصه سلامت را آرزو می نمایم.

امید است در تمام شئون زندگی به خصوص در تحقق اهداف خاصه پرستاری موفق و موید باشید.

سید مجید موسوی موحد

رئیس مرکز آموزشی درمانی بهارلو