نشست کمیته کارآموزی و EDO دانشکده پزشکی در بیمارستان بهارلو

نشست کمیته کارآموزی و EDO دانشکده پزشکی در بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، جلسه‌ای با حضور دکتر مهرپور، مسئول EDO دانشکده پزشکی، دکتر علیزاده، دکتر مافی و دکتر کهن، اعضای کمیته کارآموزی دانشکده پزشکی و با حضور دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر رضایی، مدیر آموزش، مسئولین آموزشی گروه‌های داخلی، زنان، ارولوژی و اطفال، جمعی از اعضای هیئت‌علمی، کارشناسان آموزش و EDO، کارورزان و کارآموزان بیمارستان بهارلو روز سه‌شنبه نهم خردادماه سال جاری در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.
ابتدا معاون آموزشی بیمارستان پس از خوشامدگویی و معارفه، توضیحات اجمالی در خصوص روند آموزش کارآموزان و کارورزان ارائه داد و مسئولین درس‌ها برنامه‌های آموزشی را به‌طور کامل توضیح دادند. سپس دکتر مهرپور در خصوص پزشکی ۹۰ (بازنگری دوره علوم پایه، بازنگری دوره مبانی طب بالینی، بازنگری دوره کارآموزی و بازنگری دوره کارورزی) و تم‌های طولی، چگونگی assessment نهایی کارآموزان و کارورزان، نحوه تکمیل فرم نحوه ارزشیابی و نیز سهم دانش و مهارت در این ارزیابی و … سخنرانی کرد. در پایان به سؤالات اساتید در این زمینه پاسخ داده شد.