مراسم روز کارمند در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۹ شهریور ۱۳۹۶

مراسم روز کارمند در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، مراسم بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، ، معصومی، مدیر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوری، امام جماعت، قاضی، مترون، عمرانی، رئیس امور اداری و جمعی از کارکنان بیمارستان بهارلو، روز چهارشنبه هشتم شهريور ماه سال ۹۶ در آمفی‌تئاتر بیمارستان برگزار شد.
مراسم با پخش قرآن و سرود ملی آغاز شد. ابتدای مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوری، امام جماعت بیمارستان ضمن تبریک روز کارمند و اعیاد قربان و غدیر، گفت: شب نهم ذی‌الحجه از شب‌های متبرک، شب توجه، شب دعاست و دعا در آن مستجاب و توبه قبول است و از اعمال آن زیارت امام حسین (ع)، غسل و دعای عرفه است.
امام جماعت افزود: روز عید قربان، روز عید است، هرچند به نام عید نام‌گذاری نشده است. امام جماعت بیمارستان با توجه به هفته دولت و روز کارمند در ادامه گفت: اولین وظیفه کارمندان مراقبه و محاسبه است، از وظایف دیگر: کمک گرفتن از افراد صاحب‌نظر و مشاوران و احساس تعهد است. دین اسلام همه را برادر مؤمن همدیگر معرفی می‌کند و پیامبر (ص) فرمودند: مؤمن آینه مؤمن است و مومنان باید مراقب رفتاری هم باشند و باید به همدیگر نفع برسانند.
 امام جماعت بیمارستان بهارلو در پایان سخنرانی‌اش، در خصوص عید قربان به داستان حضرت ابراهیم و حضرت اسماعیل اشاره کرد و گفت: حضرت ابراهیم درواقع هوی نفسش را قربانی کرد.
سپس کلیپ روز کارمند پخش شد.
در ادامه مراسم دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلو به جایگاه آمد. دکتر موسوی موحد ضمن تبریک روز کارمند، داروساز، اعیاد پیش رو عید قربان و عید غدیر گفت: امیدوارم این ایام موجب ارتقای معنوی ما شود.
 سپس ادامه داد: در بیمارستان ما همه گروه‌های کارکنان با بهترین عملکرد فعالیت می‌کنند و زحمت می‌کشند که زبان از تقدیر زحمات آنان ناتوان است.
رئیس بیمارستان بهارلو گفت: کارمندان بیشتر با همراهان بیمار ارتباط دارند تا خود بیمار به همین علت موردتقدیر مستقیم بیماران قرار نمی‌گیرند.
 دکتر موسوی موحد افزود: کارمندان کارهایی می‌کنند که توسط بیماران خیلی دیده نمی‌شود و شایدم خیلی لزومی ندارد، البته در پیشگاه الهی دیده می‌شود. ولی گروه پزشکان و پرستاران در ارتباط مستقیم با بیمار هستند و مستقیماً توسط آن‌ها قدردانی می‌شوند.
رئیس بیمارستان بهارلو گفت: کارمندان گروه‌های ویژه‌ای هستند که ایثار می‌کنند که نتایج زحماتشان و منافعشان به بیماران هم می‌رسد.
سپس ضمن اشاره به اعیاد قربان و غدیر گفت: متوالی بودن این دو عید هدفمند است و هدف از این اعیاد یادگیری ماست و برگزاری این مراسم، حداقل کاری است که انجام می‌دهیم.
عید قربان، روز دوری از هوای نفس است، روز ورود به عرصه توجه حضرت تعالی، روز تحول و روز رهایی از همه‌چیز است و آن زمان است که ما در پرتو ولایت قرار می‌گیریم و اگر در مسیر قربان، خودسازی کنیم ممکن است زیر چتر غدیر هم باشیم که منتج شود به جامعه امام زمان (عج) و رسیدن به ظهور
دکتر موسوی موحد، در پایان ضمن تبریک مجدد و قبولی اعیاد از همه همکاران تشکر کرد.
سپس طنزی در خصوص کارانه و کارمندی توسط یکی از کارمندان قرائت شد.
در ادامه معصومی، مدیر بیمارستان صحبت کرد ضمن تبریک روز کارمند و اعیاد از همه همکاران تشکر کرد و گفت: همه کارکنان بیمارستان بهارلو نمونه هستند و صحبتش را با جمله: خدايا چنان كن سرانجام كار، تو خشنود باشي و ما رستگار به پایان برد.
سپس کلیپ عید قربان و غدیر پخش شد. پس از پخش کلیپ، به کارمندان نمونه بیمارستان، لوح تقدیر و کارت هدیه اهداء شد.
مراسم با اجرای موسیقی زنده به پایان رسید.