برگزاری مراسم روز پزشک

۱ شهریور ۱۳۹۵

برگزاری مراسم روز پزشک |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، مراسم بزرگداشت زادروز حكيم بوعلي سينا و روز پزشك با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، معصومی، مدیر، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر بهنوش، مسئول فنی، دکتر امینیان، رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل، رحیمی، مسئول حراست و جمعی از پزشکان بیمارستان، روز دوشنبه اول شهریورماه سال ۹۵ در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.
مراسم با پخش قرآن و سرود ملی آغاز شد، سپس کلیپ تقدیر از پزشک پخش شد. بعدازآن دکتر عارفی به جایگاه آمد و پس از تبریک، گفت: هیچ سرنوشتی بیش از پزشک بودن نمی‌تواند فرصت، مسئولیت یا تعهد برای نوع انسان مقدر کند و در مراقبت از دردمند نیاز به مهارت تکنیکی، اطلاعات علمی و درک انسانی دارد و اوست که با بهره‌گیری از شجاعت، تواضع و عقلانیت، خدمتی منحصربه‌فرد برای همنوعان فراهم می‌کند و عبارتی ماندگار از صفات ممتاز در درون خود بنا می‌کند.
دکتر عارفی افزود: پزشک باید انتظاری بیش از این از سرنوشت خود داشته باشد و نه به کمتر از آن راضی شود و افزود: درواقع یکم شهریور بهانه‌ای برای عرض ادب، ارادت و تجلیل از زحمات و خدمات قشر فرهیخته و بی‌ادعای جامعه پزشکی است.
معاون آموزشی بیمارستان بهارلو گفت: بیمارستان بهارلو در سال گذشته به فضل خدا در ادامه فعالیت‌های عمرانی با تلاش برای فراهم کردن شرایطی که رضایت مشتریان اصلی آن یعنی مردم را فراهم کند، همچنان درحال‌توسعه بوده است و با صبر و متانت و همکاری در قسمت‌های مختلف این مهم میسر شده است. سپس گزارش اقدامات صورت گرفته در سال گذشته و نیمه اول سال ۹۵ را ارائه کرد و به فعالیت‌های آموزشی بیمارستان و حضور کارورزان، پروژه اعتباربخشی آموزشی اشاره کرد و از همه گروه‌های فعال بیمارستان، گروه‌های جراحی (ارتوپدی، زنان، ارولوژی، جراح عمومی)، همکاران بیهوشی و گروه‌های داخلی نورولوژی، عفونی، داخلی، همکاران فوق تخصص، گروه‌های طب کار، طب فیزیکی و مسمومیت‌ها، کودکان، رادیولوژی و … تشکر کرد.
دکتر عارفی بیان داشت: آنگاه‌که با خداوند پیمان بستید و قسم یادکردید؛ نخستین وظیفه‌تان حفظ سلامت و تندرستی بیماران و دستگیری از دردمندان باشد، به‌نحوی‌که منافع مادی، اندک لحظه‌ای شمارا از توجه نسبت به بیماران بازندارد، ازآن‌پس هرگاه دردمندی سلامت خود را بازیافت و دستی به‌سوی آسمان به نشان شکر بلند کرد، ملائک تبارک‌الله گویان، در پای انسانیت شگرفتان به سجده افتادند.
معاون آموزشی بیمارستان بهارلو در پایان سخنرانی‌اش ، روز پزشک را به همه پزشكان کشور، به‌ویژه همكاران بیمارستان بهارلو تبریک گفت.
سپس کلیپ دوم ارائه خدمات توسط پزشکان بیمارستان پخش شد.
در ادامه برنامه دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلو صحبت کرد، وی ابتدا روز پزشک را به همه پزشکان تبریک و گفت: سالروز حکیم ابوعلی سینا باعث فخر جامعه اسلامی و ایرانی است و جامعه پزشکی هم مفتخر است که در چنین روزی بزرگداشت می‌شود.
رئیس بیمارستان بهارلو افزود: بخش مهمی از امنیت و سلامت جامعه در گروی جامعه پزشکی است که در دولت جدید با تحول سلامت نهادینه‌شده است و به اجرای تحول سلامت و مزایای آن اشاره کرد.
دکتر موسوی موحد بیان داشت: در طرح تحول سلامت برای بیمار با کمترین هزینه بهترین اقدامات انجام می‌شود و بیمار برای تأمین دارو نیازی به هماهنگی با خارج از بیمارستان ندارد.
رئیس بیمارستان بهارلو گفت: در تیم کاری تحول سلامت، پزشکان طلایه‌داران سلامت هستند و ادامه داد که بدون گذشت و همکاری پزشکان این طرح راه به‌جایی نخواهد برد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که نوع خدمات درمانی تغییر، توسعه و بهبودیافته است و به اقدامات انجام‌شده در راستای تحول سلامت در بیمارستان بهارلو، کیفی‌تر کردن خدمات، بهسازی بخش‌ها، راه‌اندازی بخش‌های جدید، تجهیز بخش‌ها، ارتقاء شاخص‌های آموزشی و … اشاره و از همه پزشکان، دستیاران و کادر درمان برای زحماتشان تشکر کرد.
در ادامه دکتر اکبری اسبق، متخصص قلب بیمارستان در خصوص ابوعلی سینا صحبت کرد و گفت: کتاب قانون ابوعلی سینا ۵۰۰ سال در دانشگاه اروپا تدریس می‌شد.
سپس کلیپ پایانی پخش و مراسم با گرفتن عکس یادگاری و پذیرایی به پایان رسید.
گفتنی است: در این مراسم هم از مرحوم دکتر آبیار، پزشک بیمارستان بهارلو یاد شد.