مراسم روز پزشک در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۱ شهریور ۱۳۹۶

مراسم روز پزشک در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، مراسم بزرگداشت زادروز حكيم بوعلي سينا و روز پزشك با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر بهنوش و دکتر علیزاده، مسئولین فنی بیمارستان، دکتر رضائی، مدیر آموزش و جمعی از پزشکان بیمارستان و سایر کارکنان روز چهارشنبه اول شهريور ماه سال ۹۶ در آمفی تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.

مراسم با پخش قرآن و سرود ملی آغاز شد، سپس کلیپ پزشکان بیمارستان پخش شد. سپس دکتر موسوی موحد به جایگاه آمد و پس از تبریک روز پزشک و زاد روز ابن سینا گفت و من هم متقابلاً از همکاران و دوستانی که روز پزشک راتبریک گفتند. تشکر می کنم و ادامه داد در این فرصت حداقل، شخصا به عنوان مسئول بیمارستان از زحمات همه همکاران در بخشهای مختلف تشکر می کنم و با توجه به زحمات شما عزیزان هست که بیمارستان در زمینه های مختلف مفتخر است، لذا به نوبه خودم از این فرصت استفاده کرده و از دلسوزی و تلاش فراوان پزشکان و همه همکاران درمانی، اداری و پشتیبانی که بازتاب آن در ابعاد مختلف درمانی در دانشگاه منعکس شده است تشکر می کنم.

رئیس بیمارستان بهارلو افزود: روز پزشک، تنها روز پزشک نیست و همه کسانی که وظیفه التیام درد بیماران را برعهده دارند را شامل می شود.

دکتر موسوی موحد ادامه داد: پزشکان، کارشناس درمانگر محسوب می شوند، چون آنها در سایر موقعیت های جامعه با توجه به روحیه و آموزشی که دیده اند نیز این قابلیت دارند.

سپس به ارتقاء بیمارستان درهمه زمینه ها بصورت کمی و کیفی و تنوع خدمات اشاره کرد و گفت امیدواریم ارتقاء بیمارستان کیفی ترو از نظر درمانی و و به لحاظ ظاهری نیز مطلوب تر شود و از همه همکاران خواست نظراتشان را اعلام کنند که تاجایی که که امکان دارد اجرایی شود.

رئیس بیمارستان بهارلو در پایان صحبت شان، سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) را تبریک وگفت: ان شاء الله مسائل ازدواج تسهیل شود و افزود: از همکارانی که در سال ۹۵ و ۹۶ ازدواج کردند تقدیر خواهد شد.

سپس کلیپ تقدیر از پزشکان پخش شد.

در ادامه برنامه، دکتر عارفی، معاون آموزشی بیمارستان صحبت کرد و گفت: من هم روز پزشك رو به همه همکاران سخت‌کوش و عزیزم تبریک میکنم و ادامه داد: روز پزشک فرصتی است که از احساس وظيفه و تكليف، انسان‌دوستی و باور عمیق به «انسان»، كرامت انسان و ابوعلي سينا كه الگویی بی‌نظیر، ماندگار و همه‌سویه براي هر پزشكي است سخن گفته شود.

دکتر عارفی افزود: هیچ سرنوشتی بیش از پزشک بودن نمی‌تواند فرصت، مسئولیت یا تعهد برای نوع انسان مقدر کند در مراقبت از دردمند نیاز به مهارت تکنیکی، اطلاعات علمی و درک انسانی دارد و اوست که با بهره‌گیری از شجاعت، تواضع و عقلانیت، خدمتی منحصربه‌فرد برای همنوعان فراهم می‌کند و عبارتی ماندگار از صفات ممتاز در درون خود بنا می‌کند.

پزشک باید انتظاری بیش از این از سرنوشت خود داشته باشد و نه به کمتر از آن راضی شود. در واقع یکم شهریور بهانه‌ای است جهت عرض ادب و ارادت و تجلیل از زحمات و خدمات قشر فرهیخته و بی‌ادعای جامعه پزشکی

دکتر عارفی در پایان از همه گروه‌های فعال بیمارستان، گروه‌های جراحی (ارتوپدی، زنان، ارولوژی، جراح عمومی)، همکاران بیهوشی و گروه‌های داخلی نورولوژی، عفونی، داخلی، همکاران فوق تخصص، گروه‌های طب کار، طب فیزیکی و مسمومیت‌ها تشکر کرد.

در پایان مراسم از پزشکان بازنشسته: دکتر شهام ودکتر اکبری  و از دکتر ماهوتی به دلیل همکاری ده ساله شان  با بیمارستان و دکتر قنبری تقدیر شد.