لانچ کنفرانس (launch conference) با موضوع (تداخلات دارویی)

۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

لانچ کنفرانس (launch conference) با موضوع (تداخلات دارویی) |, , , , , , , ,

لانچ کنفرانس (launch conference) با موضوع (تداخلات دارویی) در تاریخ ۵ اردیبهشت توسط دکتر علیزاده با حضور تعدادی از اساتید و پزشکان برگزار گردید.

اهم کنفرانس به شرح ذیل می باشد:

لانچ کنفرانس (Lunch conference)  با موضوع معرفی رشته داروسازی بالینی و خدمات آن به سیستم درمانی و آموزشی برگزار شد. خانم دکتر علی زاده ، مقدماتی از نحوه پیدایش این رشته تخصصی در دنیا و سپس سابقه آن در ایران ارائه کردند.
خدماتی مانند ارائه مشاوره به بیماران بستری در مورد تداخلات دارو با دارو، دارو با بیماری و نیز اصلاح دوز داروها در بیماران خاص، ارائه پروتکل های دارو و درمانی، چالش های مصرف بی رویه داروها، مدیریت عوارض نامطلوب دارویی و … مطرح شد.
در این کنفرانس آقای دکتر بهنوش – معاونت درمان –  و آقای دکتر عبدوس – مشاور درمان – ، از پتانسیل های بیمارستان در این حوزه صحبت کردند.
پزشکان محترم راهکارهایی را جهت افزایش تعامل در این حوزه ارائه کردند و پیشنهاد شد که گراند راندهایی با محوریت معرفی بیماران بدحال و پیچیده ، به صورت دوره ای برگزار شود و اساتید از رشته های مختلف در مورد بیماران مذکور اظهار نظر تخصصی ارایه نمایند.
هم چنین پیشنهاد شد جلسات Case presentation تشکیل یابد تا چالش های تشخیصی و درمانی، مورد بحث و بررسی قرار گیرد و در صورت امکان جهت ثبت مقاله یا Case report در مورد بیماران مورد بررسی انجام گیرد.
در پایان دکتر موسوی موحد – رئیس بیمارستان – با تجلیل از عملکرد مثبت پزشکان در نوروز و با خیر مقدم به حضور متخصص داروسازی بالینی، راهکارهایی را در باب افزایش تعامل جهت دارو درمانی موفق بیماران مطرح نمودند.