كميته هموويژلانس بيمارستان بهارلو برگزار شد

۱ تیر ۱۳۹۶

كميته هموويژلانس بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , , , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته طب انتقال خون بيمارستان بهارلو روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه سال جاري در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.

در ابتدای جلسه مصوبات قبلی: تهیه Blood Warmer، آموزش‌های داخلی جهت اخذ گواهی هموویژلانس، تکمیل فرم پایش به‌صورت صحیح، تصویب دستورالعمل نحوه عودت کیسه خون و …پیگیری شد.

سپس، برچسب‌های کیسه‌های خون و فرآورده‌های خونی مطرح، مقرر شد، برچسب اول روی کیسه خون جهت پیگیری و برچسب دوم در پرونده درج شود.

در این کمیته آمار و گزارش بررسی علل عودت کیسه‌های خون و فرآورده‌های خونی از بخش‌های بستری به واحد بانک خون ارائه شد.

هزینه‌های کیسه‌های عودت داده‌شده به سازمان انتقال خون نیز در این جلسه مطرح شد.

یک مورد خطای ثبت گروه خونی در سیستم و … از دیگر موارد مطروحه در این کمیته بود.

كميته طب انتقال خون بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومی، مدیر، دكتر بهنوش و دکتر علیزاده، مسئولین فنی بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دكتر عابدی، مسئول فني آزمايشگاه، قاضي، مترون، آقایی، مدير آزمايشگاه، پرویزی، کارشناس بهبود کیفیت، نصیری، سوپروایزرآموزش و خسروی، مسئول بانک خون روز چهارشنبه ۳۱ خردادماه سال جاري در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.