كميته بحران بيمارستان بهارلو برگزار شد

كميته بحران بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته بحران بيمارستان بهارلو روز ‌دوشنبه چهارم دی ماه سال جاري در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.
ابتدای کمیته مصوبات جلسه قبل پیگیری شد.
سپس در خصوص زلزله ۲۹ آذر ماه بحث و در خصوص آمادگی در برابر زلزله و موارد بحران، شرح وظایف مدیر کشک و … اقدامات لازم مصوب شد.
درجه‌بندی ساختمان‌های بیمارستان ازنظر استحکام، کنترل چراغ‌های اضطراری بخش‌ها، خرید پتو و چادر مسافرتی و … مصوب شد.
در این کمیته آموزش CBRNE و حملات تروریستی توضیح داده شد.
سپس در خصوص چارت بحران و شرح وظایف اعضا بحث شد.
در پایان مقرر شد تهیه بیسیم داخلی پیگیری شود.
كميته بحران بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومي، مدير، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دكتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، قاضي، مترون، دکتر سرایی، مسئول درمانگاه طب کار، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين، موسوی، سرپرستار اورژانس جنرال، رحيمي، مسئول حراست، نوربخش ناظر تأسيسات و حمیدی، کارشناس بهبود کیفیت روز ‌دوشنبه چهارم دی‌ماه سال جاري در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.