كميته ایمنی مادر و نوزاد بيمارستان بهارلو برگزار شد

getnewsimage.ashx

كميته ایمنی مادر و نوزاد بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته ایمنی مادر و نوزاد بیمارستان بهارلو، روز ‌شنبه ۱۶ دی‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، با پیگیری مصوبات جلسه قبل شروع شد.
سپس هماهنگی‌های لازم در خصوص حاملگی پرخطر انجام شد.
در ادامه کمیته: افزایش مراجعه مادران پرخطر به واحد تریاژ و معرفی مامای مسئول مادر پرخطر تمام‌وقت و نیاز به حضور مداوم پزشک مقیم مطرح شد.
قراردادی کردن ۳ نفر از کارکنان مربوط به بخش زایمان، VIP، تعیین مکانی جهت تحت نظر داشتن بارداران سرپایی درمانگاه (فشارخون بالا، موارد پرخطر و مشکوک) تا زمان مشخص شدن جواب سونوگرافی و آزمایش‌ها، ارتباط با مرکز دیابت جهت تحویل گلوکومتر رایگان به بارداران دیابتی درمانگاه، مشخص کردن روند پی گیری بیماران پرخطر درمانگاه و ترخیص شده از بیمارستان، چگونگی برگزاری کلاسهای آموزشی جهت حامله‌های پرخطر، نیاز بخش جراحی زنان به ماما جهت کنترل بارداران بستری‌شده در تمام شیفتها، ابلاغ به کلیه واحدها (آزمایشگاه سونوگرافی درمانگاه‌ها و منشی‌ها) جهت تسریع و اولویت دادن به اقدامات مربوط به حامله پرخطر، راه‌اندازی لابی جهت همراهان مادران زایمان طبیعی، ادمیت نوزاد در لیبر و انتقال هم‌زمان به بخش و … از موارد مطرح‌شده در این کمیته بود.
در پایان، کمبود کارکنان پرستاری و مامایی بخش جراحی زنان، تجهیزات موردنیاز بخش نوزادان مطرح شد.
کمیته ایمنی مادر و نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر بهنوش، معاون درمان، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر موحدی، رئیس گروه زنان، دکتر افضلیان، قاضی، مترون، سهل‌آبادی، سرپرستار بخش لیبر، جوهری، سرپرستار بخش جراحی زنان، هاشمی، سرپرستار بخش نوزادان، فرجی، کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، رحیمی، مامای مسئول شیردهی و حمیدی، کارشناس بهبود کیفیت، روز شنبه ۱۶ دی‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.