كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو روز شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال ۹۶ در بيمارستان تشكيل شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل پیگیری شد.
سپس دقت بیشتر متخصصصین طب اورژانس در معاینه و شرح حال گرفتن از بیماران در این کمیته تاکید شد.
در ادامه در خصوص آماده سازی اتاق معاینه پزشکان عمومی در بخش اورژانس بیمارستان بحث و اقدامات لازم مصوب شد.
در كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بیمارستان بهارلو، شاخص های اورژانس در شش ماهه دوم سال های ۹۴ و ۹۵ تحلیل و مقایسه شد.
از دیگر موارد مطروحه: مشاوره های قلب در اورژانس بود.
در کمیته اورژانس، مقرر شد، در صورت لزوم از مددکار در کمیته های اورژانس دعوت شود.
كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر بهنوش و دکتر علیزاده، مسئولین فنی بیمارستان، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشك Bed manager، دکتر عزیزی متخصص طب اورژانس، دکتر افسری، متخصص مغز و اعصاب، قاضی، مترون، کاکاوند سوپروایزر دفتر پرستاری، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، نصیری، سوپروایزر آموزش و پژوهش، موسوی، سرپرستار اورژانس، احسانی، مسئول پذیرش، بلبلی، مسئول واحد درآمد، روشن، مسئول حفاظت فیزیکی و نجاری، کارشناس بهبود کیفیت روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال ۹۶ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.