كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد

۱۸ مرداد ۱۳۹۶

كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو روز دوشنبه ۱۶ مردادماه سال ۹۶ در بيمارستان تشكيل شد.
در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل ازجمله: تسریع در مشاوره‌ها برای تعیین تکلیف بیماران، ارزیابی متخصصین طب اورژانس و …مطرح شد.
در این کمیته، اجرای دستورالعمل تعیین تکلیف بیماران زیر ۶ ساعت و عدم پرداختی بیمه‌ها به متخصصین طب اورژانس، فرایند CPR اورژانس، برگزاری جلسه مشترک با مسئولین اورژانس تهران، ورود و خروج آمبولانس‌ها، راه‌اندازی تریاژ سیستمی، تعویض ست‌های پانسمان و … مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر بهنوش و دکتر علیزاده، مسئولین فنی بیمارستان، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشك Bed manager، قاضی، مترون، عمرانی، مسئول بهبود کیفیت، دکتر عزیزی و دکتر آرمیده متخصصین طب اورژانس، دکتر محسنی، متخصص قلب، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، روشن، مسئول انتظامات، افسری، متخصص مغز و اعصاب، احسانی، مسئول پذیرش، بلبلی، مسئول واحد درآمد، نجاری، کارشناس بهبود کیفیت رضایی، سوپروایزر و یوسفی، نماینده اورژانس روز دوشنبه ۱۶ مردادماه سال ۹۶ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.