كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد

كميته اورژانس بيمارستان بهارلو برگزار شد |, , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو روز دوشنبه ۲۹ خردادماه سال ۹۶ در بيمارستان تشكيل شد.

در این کمیته، ابتدا مصوبات جلسه قبل ازجمله: برآورد هزینه لیست تجهیزات اورژانس، برگزاری جلسات آموزشی بین متخصصین به‌صورت case report، بررسی دلایل ترک با مسئولیت شخصی در اورژانس به تفکیک، حضور به‌موقع متخصصین در اورژانس و تذکرات لازم پیگیری شد.

سپس مقرر شد ارزیابی کیفی از متخصصین طب اورژانس انجام و نتایج به ریاست بیمارستان گزارش شود.

در ادامه در خصوص نمونه‌گیری از بیماران اورژانس توسط آزمایشگاه و گرفتن گرافی‌های پرتابل و همکاری رادیولوژی بحث شد.

همچنین مقرر شد جلسه‌ای مجزا با حضور رئیس بیمارستان و کلیه متخصصین طب اورژانس در خصوص مستندات پرونده‌ها برگزار شود.

كميته اورژانس، ترياژ و تعيين تكليف بيمارستان بهارلو با حضور دكتر موسوي موحد، رئيس، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر علیزاده، مسئول فنی بیمارستان، دكتر جلالي، مسئول بخش اورژانس و پزشك Bed manager، قاضی، مترون، دکتر عزیزی متخصص طب اورژانس، قاضی، مترون، دکتر مهدوی، پزشک عمومی اورژانس، کاکاوند سوپروایزر دفتر پرستاری، فرجي، سرپرستار اورژانس مسمومين و دبير جلسه، نصیری، سوپروایزر آموزش و پژوهش، موسوی، سرپرستار اورژانس، احسانی، مسئول پذیرش، بلبلی، مسئول واحد درآمد، روشن، مسئول حفاظت فیزیکی و نجاری، کارشناس بهبود کیفیت روز دوشنبه ۲۹ خردادماه سال ۹۶ در دفتر رياست بيمارستان تشكيل شد.