كلاس آمادگي آزمون پري اينترني و دستياري اطفال در بیمارستان بهارلو برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۳۹۶

كلاس آمادگي آزمون پري اينترني و دستياري اطفال در بیمارستان بهارلو برگزار شد |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، اولین جلسه از کلاس‌های آمادگي آزمون پري اينترني و دستياري اطفال روز جمعه ۵ خردادماه سال جاری توسط دكتر اصغر قرباني، هیئت‌علمی گروه اطفال در بيمارستان بهارلو برگزار شد.

در این جلسه مباحث عفونت‌های مادرزادی سپسیس، تشنج نوزادی و هیپوکسیک ایسکمیک انسفالوپاتی با روش‌های جديد و جذاب، تدريس و سپس تست‌های مربوطه موردبررسی قرار گرفت،

لازم به ذکر است، جلسه بعدی با مباحث ارزیابی مادر، نوزاد و جنین و صدمات حین تولد و بحث و بررسي نمونه سؤالات پري اينترني و دستياري روز جمعه ۱۲ خرداد ماه ۹۵ رأس ساعت ۸ در آمفی‌تئاتر بيمارستان بهارلو برگزار می‌شود.

شركت در اين کلاس‌ها براي كليه دانشجويان پزشكي آزاد و رايگان می‌باشد.