۵ دی ۱۳۹۶

ستاد اقامه نماز کشور از دکتر اصغر فربانی بعنوان استاد نمونه در آموزش احکام نماز ویژه بیماران تقدیر کرد |, , , ,

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهارلو، ستاد اقامه نماز کشور با همکاری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از سال ۱۳۹۴ در حال اجرای طرح سلامت معنوی (آموزش احکام نماز ویژه بیماران) هست که تاکنون در بیش از ۱۰۰ بیمارستان در سطح کشور اجراشده است. اساتید این طرح معمولاً روحانی بوده و در مرکز تخصصی نماز در قم، انتخاب و پس از گذراندن دوره‌های مختلف، در سطح کشور به تدریس می‌پردازند. با توجه به تجربیات ارزشمند و ابداعات مختلف توسط دکتر قربانی درزمینهٔ تسهیلات نماز بیماران و توانایی ایشان در آموزش کاربردی کارکنان مراکز آموزشی درمانی درزمینهٔ احکام نماز ویژه بیماران که در بیمارستان‌های متعددی در سطح کشور برگزار و مورد استقبال واقع شد، از طرف ستاد اقامه نماز کشور بعنوان استاد نمونه درزمینهٔ آموزش احکام تماز ویژه بیماران انتخاب شد.