رئیس دانشگاه NICU بیمارستان بهارلو را افتتاح کرد

رئیس دانشگاه NICU بیمارستان بهارلو را افتتاح کرد |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، رئیس دانشگاه و هیئت همراه از پروژه‌های عمرانی بیمارستان بهارلو، روز یکشنبه دوم مهرماه سال ۹۶ به همراه دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر سجادیان، فوق تخصص اطفال، قاضی، مترون، مهندس طهماسبی، مسئول تجهیزات پزشکی، عمرانی، رئیس امور اداری، رحیمی، مسئول حراست و … بازدید کردند.
در این بازدید، ابتدا دکتر جعفریان، رئیس دانشگاه با حضور در بخش NICU، این بخش را افتتاح کرد، سپس به همراه مسئولین بیمارستان و تیم همراه از بخش‌های نوزادان، لیبر، آزمایشگاه بازدید کردند.
پس از بازدید از بخش‌های مذکور از سایر پروژه‌های عمرانی بیمارستان ازجمله: بخش آنژیوگرافی، POST CAT، اتاق عمل و ICU جراحی قلب باز و MRI بازدید کردند.
دکتر جعفریان ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته، جهت راه‌اندازی NICU بیمارستان دستور صدور مجوز تأمین کارکنان را داد، مقرر شد علاوه بر تأمین کارکنان موردنیاز به‌صورت قراردادی، سهمیه کارکنان طرحی بیمارستان افزایش یابد.
دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلو، ضمن اشاره به راه‌اندازی بخش ۷۲۴ در بیمارستان بهارلو، فضاهای افزایش‌یافته بیمارستان را توضیح و معصومی، مدیر بیمارستان، پیشرفت فیزیکی و اقدامات صورت گرفته در این راستا را توضیح داد.
پروژه‌های بیمارستان بهارلو از سال گذشته آغازشده بود که پس از ماه‌ها تلاش، آماده بهره‌برداری می‌باشد.
بیمارستان بهارلو در سال ۹۶ با راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی، ام آر آی و سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس، درمجموع بیش از ۱۶ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را به همراه داشته است و با راه‌اندازی آنژیوگرافی بیمارستان، امکانات بیمارستان بهارلو به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز قلب در جنوب تهران تکمیل خواهد شد.