۸ مهر ۱۳۹۷

دفاع پایان نامه با موضوع بررسی ارتباط اختلالات خواب با اضطراب و افسردگی در خانمهای باردار |, , , , , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ جلسه دفاع از پایان نامه با موضوع ” بررسی ارتباط اختلالات خواب با اضطراب و افسردگی در خانمهای باردار مراجعه کننده به بیمارستان بهارلو در سال ۱۳۹۶ روز شنبه هفتم مهرماه سال جاری توسط یاسمین کیوان، در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی بیمارستان، دکتر فرناز اعتصام، متخصص اعصاب و روان  و دکتر سیده مژگان قلندر پور، متخصص زنان و زایمان، به عنوان اساتید راهنما و دکتر فرزانه واشقانی فراهانی، متخصص زنان و زایمان و دکتر فرزانه سادات چاوشی متخصص طب کار، به عنوان داور برگزار گردید.

یافته های این پژوهش که با هدف بررسی ارتباط اختلالات خواب با اضطراب و افسردگی در خانم های باردار مراجعه کننده به بیمارستان بهارلو انجام شد نشان داد میزان شیوع اختلالات  خواب ۹۱%، اختلالات افسردگی ۶۳% و اضطراب ۹۴% بوده است. همچنین بین اختلالات خواب با اضطراب و اختلالات خواب با افسردگی رابطه ی آماری معنی دار دیده شد.