۱۱ مهر ۱۳۹۷

دفاع از پایان نامه با موضوع بررسی تاثیر آگاهی دادن بر کاهش وزن افراد چاق مبتلا به استئوآرتریت اولیه زانو |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ جلسه دفاع از پایان نامه با موضوع بررسی تاثیر آگاهی دادن بر کاهش وزن افراد چاق مبتلا به استئوآرتریت اولیه زانو “ روز دوشنبه ۹ مهرماه سال جاری توسط ظریفه جزایری، در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی بیمارستان دکتر ساسان فلاحی، فوق تخصص روماتولوژی، به عنوان استاد راهنما، دکتر سید مجید موسوی موحد، فوق تخصص نفرولوژی، دکتر رامین رفیعی، فوق تخصص روماتولوژی و دکتر حدیثه هوسمی، متخصص عفونی،  به عنوان داور برگزار گردید.

بر اساس يافته هاى این پژوهش و با توجه به افزايش شيوع چاقى در بيماران مبتلا به استئو آرتريت مى توان نتيجه گرفت كه اجراى برنامه هاى مداخله اى آموزشى به خصوص آموزش چهره به چهره با هدف تغيير عادات نادرست غذايى در جهت كاهش وزن این افراد تاثير گذار بوده است.