برگزاری جشن میلاد باسعادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)

برگزاری جشن میلاد باسعادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) |, , ,

به مناسبت ميلاد پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع)، جشني همراه با سخنراني، دکلمه و مولودی و پخش کلیپ روز یک‌شنبه ۲۸ آذرماه با حضور رئیس، مدیر و مشاور درمان و سایر مسئولین و کارکنان بیمارستان در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار شد.
مراسم با قرائت قرآن و پخش فیلم کوتاه شروع شد و با قرائت شعر در وصف پیامبر ادامه يافت.
سپس حجت‌الاسلام‌والمسلمین داوري، امام جماعت بيمارستان بهارلو صحبت کرد.
امام جماعت بيمارستان ضمن عرض تبریک گفت: ما چندوظیفه در محیط کارمان داریم، اولین وظیفه در برابر خودمان مراقبه و محاسبه است.
سپس به صمیمیت اشاره کرد که باید بین کارکنان وجود داشته باشد و در همین راستا داستانی از داستان راستان شهید مطهری (ره) بیان کرد.
حجت‌الاسلام داوري، در ادامه به مشورت اشاره کرد و گفت ازجمله وظایف ما در محیط کار، مشورت کردن در خصوص وظایفمان است.
وي افزود: سومین وظیفه احساس تعهد نسبت به هم و چهارم پرهیز از حسادت و بدخواهی است که از بدترین صفات اخلاقی است و پیامبر (ص) فرمودند: حسادت به دوست از آفات دوستی است.
سپس دکتر موسوی موحد، رئیس بيمارستان بهارلو سخنرانی کرد، رئیس بيمارستان بهارلو، ابتدا ولادت پیامبر (ص) و امام جعفر صادق (ع) را تبریک گفت و به ۲ مسئله مهم وحدت و شادی در جامعه اشاره کرد و افزود: مسئله‌ای که در جامعه دینی مطرح می‌شود این است که خیلی شرایط و ابزار برای شادی وجود ندارد و بیشتر به نوحه و عزاداری‌ها توجه می‌شود درحالی‌که برای سلامت روحی شادی لازم است.
در ادامه به تعریف شادی و بهجت (مرز بین شادی و خطوات شیطان) اشاره کرد و گفت ممکن است این مسئله موجب خلط موضوع شود، لذا در جامعه دینی به این موضوع باید توجه شود.
رئیس بیمارستان بهارلو گفت: در جامعه دینی، شادی با حدودوثغور آن باید مشخص شود (با توجه به وسوسه‌های دشمنان اسلام که شادی را همراه با لهو و لعب می‌دانند) و این وظیفه بر عهده مسئولین است.
دکتر سید مجید موسوی موحد، در ادامه به مسئله وحدت تأکید کرد و گفت: در هر دو طیف مسلمانان دست‌نشانده متعصب وجود دارد که این مسئله موجب خرابی خانه می‌شود. وحدت باید از حالت شعاری خارج و کاربردی‌تر شود.
وی افزود: وحدت علمای دو حوزه باید جدی گرفته شود که در غیر این صورت موجب شعله گرفتن آتش تعصب و از بین رفتن جان و مال مردم خواهد شد و به فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه تأکید کرد و گفت: پیامبر (ص) بعد از ۱۳ سال موجب شدند که اسلام جهانی شود.
رئیس بیمارستان بهارلو گفت: وحدت یک ائتلاف استراتژیک است، یک سیاست است و وقتی مهمات یک مسئله‌ای به خطر می‌افتد باید جزییات نادیده گرفته شود تا مشکلات کلی حل شود و همه ما باید در حفظ شاکله امت اسلامی و کشورهای اسلامی کوشا باشیم.
سپس کلیپ ولادت پخش شد.
مراسم با مولودی‌خوانی نجفي، مداح اهل‌بیت پایان یافت.
خبر: بهاره جفائی