تقدیر دانشجویان پزشکی از برنامه های آموزشی بیمارستان بهارلو

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶

تقدیر دانشجویان پزشکی از برنامه های آموزشی بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کارآموزان پزشکی از دکتر اصغر قربانی، متخصص اطفال بیمارستان و برنامه‌ها آموزشی جامع و نحوه اجرای آن در بیمارستان بهارلو: وجود درمانگاه‌های بسیار آموزشی، ارتباط مستقیم دانشجویان با اساتید، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و …تقدیر کردند.
متن تقدیر به شرح ذیل هست:
مدیریت محترم آموزشی بیمارستان بهارلو
ما گروه دوم روتیشن استاجران اطفال، ضمن تشکر ویژه از استاد ارجمند دکتر قربانی و سایر اساتید، مراتب تشکر و رضایت خود را از برنامه‌های آموزشی این بیمارستان به عرض می‌رسانیم.
وجود درمانگاه‌های بسیار آموزشی، ارتباط مستقیم دانشجویان با اساتید، کارگاه احیاء و کلاس‌های آموزشی صبح‌ها و راند بخش و …برنامه‌های آموزشی جامع را تشکیل داده بود که ازنظر ما، این برنامه‌ی آموزشی و نحوه اجرای ان، نسبت به سایر بیمارستان‌ها، بار آموزشی بیشتری را در پی داشت.
با سپاس فراوان، استاجران اطفال روتیشن دوم