تقدیر بیماران از ریاست و کارکنان بخش دیالیز بیمارستان بهارلو

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

تقدیر بیماران از ریاست و کارکنان بخش دیالیز بیمارستان بهارلو |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، بیماران دیالیزی و همراهانشان طی نامه ای به ریاست دانشگاه و ریاست بیمارستان بهارلو، سرپرستار بخش و مسئول روابط عمومی بیمارستان از ریاست و کارکنان بخش دیالیز، در راستای مدیریت مطلوب، زحمات دلسوزانه، رفتار و گفتار مناسب و … تقدیر کردند.

متن تقدیر به شرح ذیل هست:

جناب آقای دکتر سید مجید موسوی موحد

رئیس محترم بیمارستان بهارلو

با سلام واحترام

سپاس از انسان هایی که ایثارگرانه جان خود را به مخاطره می اندازند تا صحت و سلامت را برای همنوعان خود به ارمغان آورند، کاری بس سخت و دشوار است.

ضمن قدردانی از مدیریت مطلوب و سازنده جنابعالی، مستدعی است امر مقرر فرمائید به نحوی شایسته از مساعی مجدانه کادر محترم و دلسوز بخش دیالیز به سرپرستی سرکارخانم خزلی و (خانم های محترمه دلیلی، سیف جعفری، ری بندی، محمودی آهون و آقایان تیموری، داننده، مفتاحی و رشیدی) که با تاسی از سیره و منش حضرت کبری سلام الله علیها، در کمال عفت و انسانیت، با گفتاری لطیف و رفتاری ظریف، با محبت بی دریغ و بهره مندی از تخصصی بی بدیل در پرتو ایمان و اعتقادی راسخ در استمرار تلالو شمع حیات بیماران تلاش می کنند تقدیر گردد.

امید است، خورشید ایمان گرمابخش دلهای پاکتان، عاطفه زینبی سرچشمه ی زلال زندگیتان، تقوای الهی جویبار رحمت و ایثار وجودتان، نور ایمان و معنویت منزلگاه روحتان، دعای خیر بیماران و خانواده آنان همراهتان و تقرب به خدا همگام با گام هایتان باشد.

محمود خداوردی

همرا بیمار خانم قسمتی