۱۴ مهر ۱۳۹۷

تقدیر از دکتر اصغر قربانی در حاشیه برگزاری بازآموزی گاستروانتریت حاد اطفال و جبران کم آبی |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ دکتر الهام گلبیدی، متخصص کودکان و نوزادان ضمن شرکت در بازآموزی یکروزه گاستروآنتریت حاد اطفال و جبران کم آبی از سخنرانان و برگزارکنندگان کنفرانس به صورت کتبی تقدیر به عمل آورد.

متن نامه به این شرح است:

با عرض سلام

اینجانب دکتر گلبیدی، متخصص اطفال فارغ التحصیل از دانشگاه تهران در برنامه بازآموزی یک روزه تاریخ ۹/۷/۹۷ با مبحث مایع درمانی شرکت نمودم. جا دارد که از اساتید محترم مخصوصاً آقای دکتر قربانی نهایت تشکر را داشته باشم. در طی این سالهای تحصیل و طبابت به جرات می توانم بگویم که بهترین و مفیدترین جلسه ای بود که گذراندم و مایع درمانی اطفال تا بحال به این خوبی و Practical مطرح نشده بود.

با تشکر

دکتر الهام گلبیدی