بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان بهارلو

بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان بهارلو |, , ,

در جلسه بزرگداشت روز مهندس، که با حضور مهندسین عمرانی، فناوری اطلاعات، تأسیسات، تجهیزات پزشکی و … در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد، دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان بهارلو، ضمن تبریک روز مهندس به همه مهندسین بیمارستان گفت: با توجه به سازه قدیمی بیمارستان ، تغییر و تحول‌های زیاد موجود و امکانات کم، مهندسین ما زحمت فراوانی می‌کشند و مهندسی جزء رشته‌های سخت است.
رئیس بیمارستان در ادامه افزود: در حقیقت بیمارستانی موفق است که بتواند از توان افراد متخصص خوب استفاده کند و بیمارستان ما هم از این امر مستثنی نیست و با توجه به سازه قدیمی، تغییر و تحول‌های زیاد، کار بیشتری هم دارد و ان‌شاءالله ماهم محیطی ایجاد کنیم تا افراد با فراغ بال کارشان را انجام دهند و افزود: در کارتیمی، سمت مهم نیست بلکه علم، تجربه و تعهد مهم است.
دکتر موسوی موحد در پایان صحبتش از یکایک حاضرین تشکر کرد و خدا قوت گفت.
سپس معصومی، مدیر بیمارستان صحبت کرد و گفت: کارکنان ما از کارکنان ورزیده دانشگاه هستند و برخی از فعالیت‌های این عزیزان در دانشگاه بی‌نظیر است.
سپس از همه مهندسین بیمارستان تشکر کرد و افزود ان‌شاءالله اجر زحمات شمارا خدا دهد.
پس از صحبت‌های رئیس و مدیر، مهندس ذوقی و مهندس طهماسبی، از پیشکسوتان مهندسی صحبت کردند.
مهندس ذوقی گفت: نتایج و سرعت کار، حاصل همدلی و همراهی مسئولین بیمارستان می‌باشد و مهندس طهماسبی نیز از خدمات همه همکاران، رئیس و مدیر بیمارستان تشکر کرد.
در پایان، با اهدا لوح تقدیر از مهندسین بیمارستان قدردانی شد.
متن تقدیر لوح به شرح ذیل می‌باشد:
تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مفتخر به داشتن دانشمندان و مهندسان فرهیخته است که پایه‌گذار تمدن این مرزوبوم بوده‌اند. ضمن تبریک پنجم اسفندماه سالروز تولد دانشمند و مهندس ایرانی، خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندسی، از تلاش‌های حضرت‌عالی در بهسازی، تجهیز و نگهداشت بخش‌های بیمارستان بهارلو، صمیمانه تشکر نموده و توفیقات روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.