بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان بهارلو

بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان بهارلو |, , ,

بزرگداشت روز مهندس در بیمارستان بهارلو
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، جلسه بزرگداشت روز مهندس، با حضور مسئولین و مهندسین عمرانی، فناوری اطلاعات، تأسیسات، تجهیزات پزشکی و … روز شنبه ۵ اسفند ماه سال ۹۶ در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، در جلسه بزرگداشت روز مهندس که با حضور مهندسین عمرانی، فناوری اطلاعات، تأسیسات، تجهیزات پزشکی و … در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد، دکتر بهنوش، معاون درمان بیمارستان بهارلو، ضمن تبریک روز مهندس به همه مهندسین بیمارستان گفت: مهندسین مثل جایگاههای دیگر کشورمان، در بیمارستان بهارلو همکاری موثری با کادر پزشکی ودرمانی داشتند و وموجب پیشبرد اهداف عمرانی، فناوری اطلاعات، تأسیسات، تجهیزات پزشکی شدند. دکتر بهنوش در پایان صحبتش از یکایک حاضرین تشکر کرد و گفت در سال آینده شاهد تلاشهای بیشتر شما باشیم.

سپس، معصومی، مدیر بیمارستان صحبت کرد و گفت اقداماتی که در بیمارستان بهارلو انجام شده قابل مقایسه با جاهای دیگر نیست.
مدیر بیمارستان بهارلو افزود: در بهارلو ابتدا به زیر ساخت ها توجه شده است و بعد آن به ظاهر بیمارستان پرداخته شده است ودر پایان صحبتش روزمهندس را تبریک و آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه جلسه حاضرین صحبت کردند.
مهندس ذوقی به تغییرات مثبت در بهارلو اشاره وگفت: این تحول به علت زحمات کل تیم بهارلو می باشد و همچنین مدیون رهبری موثر بوده است.
مهندس طهماسبی نیز به توسعه های بیمارستان اشاره و ضمن تائید صحبت های مهندس ذوقی افزود: افتخار دارم در سالهای اخیر خدمتم در بهارلو هستم.
در پایان، با اهدا لوح تقدیر از مهندسین بیمارستان قدردانی شد.
متن تقدیر لوح به شرح ذیل می‌باشد:
تاریخ پرافتخار ایران اسلامی مفتخر به داشتن دانشمندان و مهندسان فرهیخته است که پایه‌گذار تمدن این مرزوبوم بوده‌اند. ضمن تبریک پنجم اسفندماه سالروز تولد دانشمند و مهندس ایرانی، خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندسی، از تلاش‌های حضرت‌عالی در بهسازی، تجهیز و نگهداشت بخش‌های بیمارستان بهارلو، صمیمانه تشکر نموده و توفیقات روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.