بزرگداشت روز ماما در بیمارستان بهارلو

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

بزرگداشت روز ماما در بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، به مناسبت روز جهاني ماما، دکتر موسوی موحد، رئیس بیمارستان، دکتر موحدی، مدیر گروه زنان، دکتر قلندر پور و دکتر واشقانی، متخصصین زنان، دکتر قاضي، مترون و جمعی از سوپروایزران بيمارستان بهارلو و عمرانی، رئیس امور اداری روز شنبه ۱۶ ارديبهشت ماه سال جاری، به بخش هاي ليبر، رفته و با اهداي گل و شيريني اين روز را گرامي داشتند.
همچنین با اهدا لوح تقدیر به سهل آبادی، سرپرستار بلوک زایمان بیمارستان جهت دریافت لوح تقدیر ترویج زایمان بیمارستان قدردانی شد.
در پایان با اهداء کارت هدیه از همه ماما ها قدردانی شد وگروه زنان نیز از همه ماماها تقدیر کردند و به چند نفر خدمات بخش نیز کارت هدیه داده شد.