برگزاری کنفرانس به زبان انگلیسی در بیمارستان بهارلو

برگزاری کنفرانس به زبان انگلیسی در بیمارستان بهارلو |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ روز دو شنبه ۱۶ مهرماه سال جاری در آمفی تئاتر بیمارستان بهارلو کنفرانسی به زبان انگلیسی برگزار شد. سخنران اول دکتر آتوسا مصطفوی، متخصص قلب و عروق، کنفرانسی با موضوع تشخیص و درمان فشار خون در بارداری (Diagnosis and treatment of HTN in pregnancy) و سخنران دوم دکتر هوسمی، متخصص عفونی بیمارستان کنفرانس خود را با موضوع نابینایی و ناشنوایی بدنبال آنسفالیت هرپس زوستر در بیمار HIV مثبت (Blindness and deafness the outcome of VZV encephalitis in HIV positive patient ) ارائه دادند.

در این کنفرانس که با حضور دکتر مریم سرایی، سرپرست معاونت آموزشی و جمعی از پزشکان و اعضای هیئت علمی بیمارستان برگزار شد، حسنی نماینده دکتر نیما رضایی، از دفتر بین الملل دانشگاه نیز حضور داشت.