برگزاری کنفرانس آموزشی مشترک بین گروه های تخصصی مرکز آموزش درمانی بهارلو

برگزاری کنفرانس آموزشی مشترک بین گروه های تخصصی مرکز آموزش درمانی بهارلو |, ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کنفرانس آموزشی مشترک بین گروههای تخصصی بیمارستان توسط دکتر محمود آقازیارتی، متخصص بیهوشی مرکز آموزشی درمانی بهارلو، روز سه شنبه ۱۸ دی ماه سال جاری با موضوع ارزیابی پیش از عمل جراحی در سالن کنفرانس مرکز توسعه با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر آقازیارتی اشاره نمودند که با توجه به برنامه استانداردسازی، ارزیابی پیش از عمل، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از عوارض بعد از عمل خواهد داشت.

وی همچنین یا اشاره به بررسی بیماریهای قلبی و فشارخون قبل از عمل در خصوص آزمایشات و اقدامات قبل از عمل این بیماران نیز توضیحاتی ارائه داد.

متخصص بیهوشی مرکز آموزشی درمانی بهارلو، در این کنفرانس به اندیکاسیون های لغو اعمال جراحی نیز اشاره کرد.