برگزاری کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط

برگزاری کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو روز چهارشنبه هشتم دی‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
ابتدای جلسه مصوبات جلسه قبل پیگیری شد.
سپس آمار عفونت بیمارستانی و موارد نیدل استیک بررسی شد.
در این کمیته ابلاغ دستورالعمل‌های جدید واحد کنترل عفونت، گزارش بیماری‌های واگیردار فصل، لیست داروهای دارای محدودیت مصرف، یک‌بارمصرف شدن گان های ICU، نحوه گزارش دهی مرگ ناشی از عفونت بیمارستانی، تهیه تست تعیین غلظت جهت اطمینان از صحت کاربرد محلول ضدعفونی‌کننده، استفاده از تست کلاس ۴ در هر یک بسته گاز، پنبه و لنگاز پک شده مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
در پایان گزارش رفع ابهامات دستورالعمل پسماند، توزین پسماندها، بی‌خطر سازی پسماندهای رادیواکتیو و گزارش شاخص‌ها بهداشت محیط و … ارائه شد.
کمیته کنترل عفونت و بهداشت محیط بیمارستان بهارلو با حضور رئیس، مشاور درمان، مترون، سوپروایزر کنترل عفونت، کارشناس بهداشت محیط، سرپرستاران بخش‌های  ICUB ICUB و ICUC و اتاق عمل، مدیر آزمایشگاه، مسئول خدمات، CSSD و لنژری، کارشناس بهبود کیفیت و سایر اعضای کمیته روز چهارشنبه هشتم دی‌ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.