برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی و تحول اداری بیمارستان بهارلو

برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی و تحول اداری بیمارستان بهارلو |, , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ کمیته تیم مدیریت اجرایی و تحول اداری بیمارستان بهارلو با حضور دکتر سید مجید موسوی موحد، رئیس بیمارستان، داوود پناهی، مدیر بيمارستان، دکتر بهنام بهنوش، مسئول فنی، دکتر مریم سرایی، معاون آموزشی، دکتر مرتضی عبدوس، مشاور درمان، زهرا قاضی، مدير  پرستاری و امیر عمرانی، مسئول واحد بهبود کیفیت و کمیته های بیمارستان بهارلو روز یک شنبه ۱۵ مهر ماه سال جاری در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.

در این کمیته نتایج حاصل از ارزیابی تیم پایش مرکز بودجه و پایش عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بررسی شد. سپس مسائل مرتبط با اعضای هیئت علمی مرکز و مسائل آموزشی مطرح شد. در پایان در خصوص اقدامات مربوط به امور هماهنگی و زمان بندی راه اندازیICU  جدید بیمارستان بحث و تصمیم گیری شد.