برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو

برگزاری کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو |, , , ,

کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو روز یک‌شنبه ۱۹ دی ماه سال ۹۵ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.
در این کمیته، ابتدا اقدامات جلسه قبل، پیش‌نویس طرح معین (دستورالعمل ارجاع بیماران اورژانس در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه)، آئین‌نامه داخلی کمیته‌های بیمارستانی، کلاس‌های آموزشی جهت جمعیت تحت پوشش منطقه و … پیگیری شد.
سپس، نامه تأسیس واحد مراقبت در منزل مستقر در بیمارستان‌ها مطرح و مقر رشد بررسی‌های لازم صورت گیرد.
در ادامه، لیست تبدیل وضعیت کارکنان از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی و پیمانی به رسمی آزمایشی بررسی شد.
در پایان موضوعات مربوط به درمانگاه مطرح و اقدامات لازم مصوب شد.
کمیته تیم مدیریت اجرایی بیمارستان بهارلو با حضور دکتر موسوی موحد، رئیس، معصومی، مدیر بیمارستان، دکتر عارفی، معاون آموزشی، دکتر عبدوس، مشاور درمان، دکتر ممتاز منش، مدیر درمانگاه، دکتر علیزاده و دکتر بهنوش مسئولین فنی، رضایی، سوپروایزر و عمرانی، مسئول بهبود کیفیت یک‌شنبه ۱۹ دی‌ماه سال ۹۵ در دفتر ریاست بیمارستان تشکیل شد.