۲۲ مهر ۱۳۹۷

برگزاری کمیته بهداشت محیط، کنترل عفونت و آنتی بیوتیک استواردشیپ در بیمارستان بهارلو |, , , ,

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو؛ کمیته بهداشت محیط، کنترل عفونت و آنتی بیوتیک استواردشیپ روز چهارشنبه هجدهم مهرماه سالجاری با حضور دکتر سید مجید موسوی موحد، رئیس بیمارستان، در دفتر ریاست بیمارستان بهارلو برگزار شد. دبیر کمیته کنترل عفونت پس از مرور مصوبات جلسه قبلی و پیگیری های صورت گرفته گزارشی در خصوص آمار نیدل استیک، بیماری های فصلی و نتایج بازدید معاونت درمان از فضای جدید CSSD ارائه کرد. همچنین در این کمیته پس از بررسی پروتکل آنتی بیوتیک استواردشیپ، دکتر شیوا صفی زاده، دبیر کمیته آنتی بیوتیک استواردشیپ، گزارشی از میزان مصرف آنتی بیوتیک ها در چند ماه گذشته ارائه داد و مقرر شد تجویز آنتی بیوتیک ها  در جلسه درون گروهی متخصصین عفونی بررسی گردد.

در ادامه دبیر کمیته بهداشت محیط نتایج خودارزیابی واحد بهداشت محیط را براساس استانداردهای اعتباربخشی برای حاضرین قرائت کرد. در پایان مسائل مرتبط با تصفیه خانه فاضلاب بیمارستان نیز بحث و بررسی شد.